You are currently viewing Centrala VoIP cu CRM Gratuit

Centrala VoIP cu CRM Gratuit

Îmbunătățim Modul în Care Românii Fac Afaceri

Centrală Telefonică în Cloud și CRM Odoo Gratuit

Într-o epocă în care afacerile se bazează tot mai mult pe tehnologie, este esențial să ai la dispoziție soluții care să îți eficientizeze operatiunile. De aceea, la CentraleTelefonice.ro, ne-am propus să îți oferim nu doar o centrală telefonica de calitate în cloud, ci și un set complet de unelte care să te ajute în gestionarea afacerii. Astfel, când optezi pentru o centrală telefonica în cloud de la noi, vei beneficia de un CRM Odoo complet gratuit.

In ultima vreme, echipa noastra a investit timp si resurse considerabile pentru a pune la dispozitia tuturor clientilor nostri care au centrala telefonica in cloud, acest CRM. De ce am facut acest lucru? Deoarece credem cu tarie in valoarea sistemelor si procedurilor in orice afacere. Vrem ca tu, ca si client al nostru, sa ai acces la cele mai bune instrumente si sa poti beneficia la maximum de potentialul tau de crestere.

De ce o Centrală Telefonica în Cloud?

– Flexibilitate: Accesibilă de oriunde și oricând.

– Costuri reduse: Zero investiții în hardware costisitor.

– Scalabilitate: Adaugă sau elimină linii telefonice în funcție de necesități.

Ce iti Oferă CRM Odoo?

 Modularitate: De la CRM și Helpdesk, până la gestionarea flotei auto, Odoo oferă o gamă variată de module pentru toate nevoile tale.

– Interfață prietenoasă: Designul simplu și intuitiv te ajută să navighezi cu ușurință prin toate funcționalitățile.

 Management eficient: Odoo îți pune la dispoziție unelte pentru a urmări și analiza interacțiunile cu clienții, angajații și multe altele.

Iata modulele pe care le vei regasi in acest CRM:

Organizarea zilnica si comunicarea:

·      Tablouri de bord: Uita de Excel si post-it-uri. Acum ai toate datele si indicatorii de performanta intr-un singur loc.

·      CRM: Organizeaza-ti clientii si oportunitatile de vanzare ca un sef.

·      Note: Un loc sa iti notezi rapid ideile si task-urile.

·      Contacte: Pastreaza toate contactele la un loc, usor de accesat.

·      Calendar: Planifica intalniri sau deadline-uri fara batai de cap.

·      Mesagerie: Comunica in timp real cu echipa ta, fara sa mai folosesti o tona de aplicatii externe.

·      Semnare: Semneaza sau trimite clientilor sa semneze digital contracte si alte documente, fara sa mai pierzi timpul cu printatul.

·      Document Management – Wiki – Proceduri: Gestioneaza eficient documentatia interna si procedurile prin acest modul care adauga functionalitati de tip wiki

Proiecte si asistenta:

·      Planificare: Aliniaza proiectele cu resursele disponibile.

·      Proiect: Coordoneaza activitatile si urmareste evolutia in timp real.

·      Asistenta tehnica (ticketing): Rezolva problemele clientilor intr-un mod organizat.

·      Intretinere: Gestioneaza mentenanta echipamentelor ca un pro.

·      Flota: Tine evidenta vehiculelor companiei, gestionand in acelasi timp costurile si intretinerea.

Vanzari si administrare:

·      Vanzari: Urmareste ofertele, comenzi si livrarile intr-un singur loc.

·      Facturare: Emiti facturi si urmaresti platile intr-un singur loc, simplu si eficient.

Resurse Umane:

·      Recrutare: Gaseste si angajeaza talentul potrivit.

·      Angajati: Administreaza dosarele angajatilor.

·      Fise de pontaj: Urmareste timpul lucrat fara complicatii.

·      Prezente: Tine evidenta prezentei in mod simplu.

·      Concediu: Gestioneaza concediile in mod transparent.

·      Cheltuieli: Aproba si urmareste cheltuielile rapid.

·      Pranz: Organizeaza optiunile de pranz pentru angajati, fara batai de cap.

Aici poti vedea pe scurt, un clip demonstrativ in care prezint functiile de baza ale Odoo CRM, pachetul oferit gratuit de centraletelefonice.ro

Si acum, vestea buna: Acest CRM este chiar gratuit, asa cum am zis la inceput. Ma rog, de fapt vrem sa spunem ca ne-am ocupat noi de toate costurile si nu solicitam nicio taxa de utilizare clientilor nostri. Mai mult, nu exista nicio limitare in ceea ce priveste functionalitatile existente. Atata timp cat utilizati centrala telefonica in cloud de la noi, beneficiati automat de acces gratuit la acest CRM.

Îmbunătățiri Viitoare: Suntem încântați să îți anunțăm că lucrăm la dezvoltarea unei funcționalități noi care va revoluționa modul în care gestionezi comunicațiile și relațiile cu clienții. Avem în plan să integrăm centrala telefonica în cloud cu CRM-ul Odoo, oferindu-ți astfel un flux de lucru mult mai eficient și o perspectivă de 360 de grade asupra afacerii tale. Aceasta aplicatie cu siguranta nu va mai fi gratuita, dar sistemul functioneaza perfect si complet fara aceasta integrare.

Deși nu putem spune cu exactitate când va fi disponibilă această funcționalitate, promitem să ținem toți clienții noștri la curent cu evoluția proiectului. Vom trimite un e-mail tuturor clienților activi imediat ce vom avea mai multe detalii și, de asemenea, vom publica un articol aici, pe blog, pentru a anunța lansarea.

Nu uita ca acest CRM nu implica nicio garantie sau obligatie, fie din partea noastra, fie din partea clientilor. Nu oferim servicii de instruire, asistenta in configurare, dezvoltare sau modificare a functiilor CRM-ului. In cazul in care cineva are nevoie de astfel de servicii, se poate adresa unei firme specializate in Odoo. Retine te rugam: nu se pot face modificari majore sau instalari de aplicatii suplimentare, sistemul se livreaza „as is”. Daca vrei neaparat o modificare sau o integrare trebuie sa ceri acordul  nostru si sa o achiti dezvoltatorului. Ulterior, respectiva dezvoltare va deveni disponibila gratuit pentru toti clientii care au CRM-ul pe serverele noastre.

Cum să Profiți de Ofertă

Dacă ești interesat de o centrală telefonica în cloud și un CRM Odoo gratuit, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul din subsolul paginii. Clienții existenți care doresc să beneficieze de CRM-ul Odoo Gratuit, pot deschide un ticket în platforma noastră de suport, accesibilă la zeus.it4all.ro

Astfel, cu CRM-ul Odoo, ai toate instrumentele de care ai nevoie pentru a gestiona afacerea într-un mod profesionist și eficient. Într-o piață tot mai competitivă, având la dispoziție soluțiile potrivite poate face diferența. Nu rata ocazia de a beneficia de această ofertă specială de la CentraleTelefonice.ro: o centrală telefonica în cloud, plus un CRM Odoo.