Despre noi

 

Suntem SCIT TEHNOLOGY SRL din Cluj, experţi în IT.

Suntem o companie cu capital privat integral romanesc, orientata catre sectorul serviciilor B2B in sfera IT: centrale telefonice inteligente, securitate cibernetica, retele structurate de date si voce, servere si datacentere, mentenanta integrala infrastructura IT.De ce existam?

VIZIUNE: Credem intr-o noua era a comunicatiilor de voce inteligente, in care nu mai exista probleme de semnal, intreruperi in convorbiri si nici ton de ocupat. Vedem, in viitor, integrarea acestor comunicatii cu sistemele existente in fiecare companie.
 
MISIUNEA NOASTRA este medierea conflictului dintre telefoane si antreprenori, directori, angajati si parteneri. Facem din comunicare un instrument accesibil si util in cadrul fiecarei companii.
Oferim gratuit cate un CRM fiecarui client, pentru a-i ajuta pe toti sa inteleaga faptul ca o idee buna nu scaleaza o afacere. Educam in mod activ mediul de afaceri in directia dezvoltarii sistemelor si procedurilor pe zona de voce business.
Cautam sa devenim parteneri strategici pe termen lung ai acelor furnizori si clienti care pretuiesc flexibilitatea, stabilitatea, calitatea si inovatia.
Stim ca nu este suficient sa incercam, asa ca toata echipa lucreaza activ pentru realizarea acestei misiuni.
 
 

Care sunt valorile noastre?

INTEGRITATE: Ne asumam integritatea ca valoare de baza atat a organizatiei cat si individuala. Intelegem sa informam corect clientii, angajatii si autoritatile, fiind consecventi in indeplinirea obiectivelor asumate. Suntem transparenti si predictibili in ceea ce priveste actiunile pe care le intreprindem.
 
EFICIENTA: Sustinem o atitudine proactiva in fata misiunii si valorilor noastre, utilizand responsabil resursele pe care le administram si imbunatatind constant propriile competente, pentru a atinge standarde inalte de calitate si performanta. Masuram aceste standarde pe baza rezultatelor obtinute de clientii nostri.
 
MUNCA IN ECHIPA: Creem contextul in care oameni cu cunostinte si abilitati impresionante sa poata colabora intre ei pentru a creste si a se completa reciproc. Pasiunea pentru ceea ce facem ne tine uniti. Pretuim creativitatea si incurajam inovatia.
 
RESPONSABILITATE: Acordam autonomie si putere de decizie tuturor angajatilor. Incurajam initiativa, actionand prudent si responsabil in vederea realizarii obiectivelor propuse. In acelasi timp promovam bunele practici in ceea ce priveste mediul inconjurator, relatiile interumane, egalitatea si managementul resurselor. Nu promitam ce nu putem realiza.
 
STABILITATE: Prin automatizarea proceselor si respectarea standardelor, fidelizarea angajatilor, grija pentru preventie si monitorizarea activa a indicatorilor cheie atat in cadrul companiei cat si in procesele tehnologice pe care le administram, ne asiguram ca oferim stabilitate si continuitate pe termen lung tuturor partenerilor nostri. 
 
 

Unde ne gasesti?

Biroul nostru este situat in Cluj-Napoca, pe strada paraului 2B.
Sigur ca ne poti contacta si telefonic, la (0376) 44 33 22.
Operam din mai multe locatii, prin intermediul tehnologiilor avansate de munca remote, utilizand conexiuni securizate.

Cere chiar acum o cotaţie

Sunǎ la (0376) 44 33 22 şi cere sfatul experţilor noştri IT. Cu ocazia asta, vei auzi şi cum funcţioneazǎ centrala noastrǎ telefonicǎ.

Cine îţi asigurǎ securitatea datelor?

Elaborǎm o strategie de securizare personalizatǎ pentru nevoile tale, astfel încât activitatea ta poate continua fǎrǎ niciun fel de întrerupere

E relaxant sǎ ştii cǎ ai cei mai buni câini de pazǎ cibernetici din câţi poţi exista.

De multe ori, serviciile angajatului dvs., “bǎiatul de la IT” nu sunt de-ajuns.

La un simplu audit, putem identifica cel puţin 10 breşe grave de securitate.

Acestea îţi pot pune afacerea în pericol, mai ales în cazul magazinelor online.

Asigurǎ-te cǎ eşti protejat 100%.

Servicii IT

Reţeaua, calculatoarele, serverele, videoproiectoarele, laptop-urile, software-ul, imprimantele, centralele telefonice sunt atâtea griji pentru tine.

Elibereazǎ-te de griji! Externalizeazǎ toate aceste servicii IT, astfel încât preocuparea ta principalǎ sǎ rǎmânǎ cea legata de afacerea în sine şi nu de echipamente.