Despre noi

Suntem SCIT-TECH SRL din Cluj, experţi în IT. Misiunea noastrǎ este sǎ punem în slujba afacerii tale cea mai modernǎ tehnologie din lume.

Cine îţi asigurǎ securitatea datelor?

Elaborǎm o strategie de securizare personalizatǎ pentru nevoile tale, astfel încât activitatea ta poate continua fǎrǎ niciun fel de întrerupere

E relaxant sǎ ştii cǎ ai cei mai buni câini de pazǎ cibernetici din câţi poţi exista.

De multe ori, serviciile angajatului dvs., “bǎiatul de la IT” nu sunt de-ajuns.

La un simplu audit, putem identifica cel puţin 10 breşe grave de securitate.

Acestea îţi pot pune afacerea în pericol, mai ales în cazul magazinelor online.

Asigurǎ-te cǎ eşti protejat 100%.

Servicii IT

Reţeaua, calculatoarele, serverele, videoproiectoarele, laptop-urile, software-ul, imprimantele, centralele telefonice sunt atâtea griji pentru tine.

Elibereazǎ-te de griji! Externalizeazǎ toate aceste servicii IT, astfel încât preocuparea ta principalǎ sǎ rǎmânǎ cea legata de afacerea în sine şi nu de echipamente.

Cere chiar acum o cotaţie

Sunǎ la 0376443322 şi cere sfatul experţilor noştri IT. Cu ocazia asta, vei auzi şi cum funcţioneazǎ centrala noastrǎ telefonicǎ.

Serviciile noastre includ administrarea reţelelor firmei tale plecând de la proiectare, administrare, securizare, întreţinere si pânǎ la modernizare, upgrade. Astfel, nu trebuie sǎ angajezi mai mulţi specialişti, mai multe firme care sǎ te ajute sǎ rezolvi aceastǎ problemǎ. Economiseşti timp şi bani apelând la noi pentru cǎ îţi oferim o soluţie completǎ.

Laptop-urile tale la tratament SPA

Laptop-urile au prostul obicei de a colecta praf. Acest lucru îngreuneazǎ munca ventilatoarelor şi a sistemelor de rǎcire.

În timp, acest lucru se poate grava, ducând la arderea plǎcilor de bazǎ şi a procesoarelor. Ascultǎ-l chiar acum pe al tǎu cât e de zgomotos.

De aceea, laptop-ul tǎu trebuie dus la o curǎţare periodicǎ, dar nu oricum.

La noi, laptop-ul tǎu preţios va beneficia de cel mai atent şi plǎcut tratament din câte existǎ.

Ţi-l vom returna mai pregǎtit ca niciodatǎ sǎ facǎ faţǎ provocǎrilor tale.