Întrebări frecvente

Pentru a oferi un cost clar, trebuie sa stabilim impreuna un flux, pe baza caruia vom calcula costurile. Orientativ, costurile pornesc de la 40 eur+tva lunar in cloud, sau 500 eur+tva daca o achizitionezi pentru a fi instalata pe serverul propriu.

Le pastrezi. Pot fi redirectionate gratuit catre centrala, de acolo fiind distribuite coerent catre destinatarii corecti ai apelurilor. (Numerele fixe se pot porta in retele care suporta noile tehnologii digitale, iar mobilele pot fi redirectionate catre aceste linii)

Da, daca montam un echipament specializat (care converteste semnalul din digital in analog).

Da, insa pentru aceasta este nevoie de echipamente speciale numite GSM Gateway pe care le vom conecta la centrala.

Sigur ca da, in doua variante:

  • SIP: mobilul functioneaza ca un terminal de voce (ca un telefon interior) fie cu ajutorul unei aplicatii specializate fie utilizand functia SIP integrata in unele smartphone-uri.
  • GSM: centrala este capabila sa redirectioneze apelurile cu sau fara asistenta operatorului, direct pe numarul de mobil, fara a-l expune clientului.

Avem uptime 99.99% si conexiune de backup. Daca insa pica la client, secretara virtuala raspunde ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, clientii nu primesc ocupat, veti stii cine a sunat si puteti suna inapoi daca nu a asteptat pe fir pana la restabilirea conexiunii putem pune un mesaj de avarie la cererea clientului, daca deranjamentul este mai lung putem redirectiona toate apelurile catre telefoane mobile

Sigur ca da, orice modificare, oricand.

Sigur. Avem API folosit in foarte multe integrari, toate perfect functionale. Furnizam documentatie pentru implementare cu orice CRM. Am facut integrari atat cu solutii consacrate cat si cu aplicatii dedicate, dezvoltate strict pentru anumiti clienti.

Da. Va oferim un CRM gratuit, pe care il puteti folosi dupa bunul plac, gata integrat cu centrala telefonica. Nu furnizam CRM la comanda si nu putem modifica CRM-ul oferit gratuit.

Oferim training gratuit pentru folosirea centralei si configurarea terminalelor, insa nu suntem furnizori de training pentru aplicatia CRM pe care o veti primi gratuit. Pentru CRM insa, exista ajutor online.